Laatste update:
22-05-2020

 

Onderhoudscontract

Het schilderwerk aan uw huis en dat geldt zowel voor binnen als buiten, mag u gerust zien als een uitstekende investering in de toekomst. Uw appeltje voor de dorst. Nog even afgezien van het feit dat u het natuurlijk een genot vindt om te zien, is uw huis een waardevol bezit dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt.
En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden zoals zon, regen en wind van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman die met hart voor het schilderwerk aan het werk gaat. De Betere Schilder werkt dus eigenlijk mee aan het op peil houden van uw onroerend goed op de langere termijn.

Door het aanvragen van een offerte bij uw Betere Schilder heeft u in ieder gaval al een stap in de goede richting gezet. Deze vakman werkt uitsluitend met professionele, waar mogelijk milieuvriendelijke verfsoorten en materialen, hetgeen borg staat voor langdurig woongenot en een waardevast bezit.

Het deskundige en betrouwbare oordeel van uw Betere Schilder maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Bovendien zijn wij aangesloten bij een organisatie die uitsluitend werkt met vakmensen die hun sporen in het schildersvak meer dan verdiend hebben! Een heldere offerte, duidelijke leveringsvoorwaarden en een officieel garantiecertificaat zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Bovendien staan wij onder constante kwaliteitscontrole van onze organisatie. Het spreekt dan ook voor zich dat wij ons elke dag willen bewijzen met uitmuntend vakmanschap.

Indien u net als wij, prijs stelt op een duurzame relatie, kunnen wij desgewenst ook een efficiënt en kostenbeheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden.
Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn. Uw Betere Schilder werkt bovendien snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit.
Als u kiest voor de erkende Betere Schilder, kiest u voor een goed gevoel!

Voorbeeld van een meerjaren onderhoudsplan voor buitenschilderwerk.

Mocht u interesse hebben in een onderhoudsplan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.